Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Un jutjat deixa sortir de l’Hotel Bellver de Palma els joves confinats que no han donat positiu per covid-19

ACN Barcelona.-El jutjat contenciós número 3 de Palma ha dictat una interlocutòria que permet sortir de l’Hotel Bellver de Palma als joves confinats que no han donat positiu per covid-19. […]

Avatar
Agències 30/06/2021

ACN Barcelona.-El jutjat contenciós número 3 de Palma ha dictat una interlocutòria que permet sortir de l’Hotel Bellver de Palma als joves confinats que no han donat positiu per covid-19. La jutgessa ratifica parcialment les mesures sanitàries adoptades pel Govern de les Illes Balears només pel que fa als joves que han donat positiu en covid-19 perquè apunta no s’ha acreditat que la resta siguin contactes estrets. La interlocutòria argumenta que no és “proporcionat” limitar un dret fonamental als joves que han donat negatiu o no s’han sotmès a la prova. El govern balear haurà d’informar el jutjat cada cinc dies de l’evolució de les persones afectades per la mesura per revisar el seu estat.

La decisió del jutjat pot ser recorreguda en apel·lació a la sala contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.