Dilluns, 3 d'octubre de 2022 - Edició 1530
La República

Un jove va a veure un company detingut a Figueres i els Mossos l’arresten per dos robatoris que havia comès hores abans

ACN Figueres.-Els Mossos d’Esquadra han arrestat un jove de 19 anys per dos robatoris amb violència i intimidació a dos establiments de roba esportiva de Figueres, el passat dilluns 17 […]

Agències 20/05/2021

ACN Figueres.-Els Mossos d’Esquadra han arrestat un jove de 19 anys per dos robatoris amb violència i intimidació a dos establiments de roba esportiva de Figueres, el passat dilluns 17 de maig. La detenció, però, no es va produir al carrer, sinó a la mateixa comissaria dels Mossos quan, a quarts de deu del vespre, el sospitós hi va anar per interessar-se per un company que els policies tenien detingut. Quan els agents van veure’l entrar, van comprovar que coincidia amb la descripció que havien donat els encarregats de les botigues on havia, suposadament, entrat a robar. A més, el noi vestia amb la mateixa roba que havia sostret i que figurava a les denúncies que havien presentat els establiments.

El primer dels fets va passar pels volts de les set de la tarda del mateix dia 17, en una botiga d’esports del carrer Ample de Figueres. Dos nois van entrar a la botiga i es van interessar per diferents articles. Quan havien de passar per caixa i ja amb els productes a dins de la bossa, van intentar fugir sense pagar. Al no aconseguir-ho, un d’ells va agafar dues dessuadores i va empentar una treballadora, que va caure a terra quan intentava aturar-los.Minuts més tard i en una altra botiga d’esports al carrer Pella i Fogars, va entrar un jove i va agafar diverses peces de roba i unes sabatilles. De nou, quan la caixera va posar tots els articles dins d’una bossa, el jove va intentar agafar-la i fugir. La dona va intentar retirar-la per evitar que se l’emportés, però el lladre va fer-li una estrebada i se la va emportar.Arran de la descripció facilitada per les víctimes i les característiques dels fets, tot apuntava que es podia tractar del mateix lladre.