Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023
Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023

Un home accepta sis mesos de presó per agredir l’auxiliar d’un centre d’acollida per a persones vulnerables de Barcelona

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Un home ha acceptat sis mesos de presó per agredir un auxiliar del centre d’acollida per a persones en risc d’exclusió social Casa Repòs Sant Camí de la Fundació Santa Creu, de Barcelona. Els fets van tenir lloc el 22 de desembre del 2019, quan l’acusat va iniciar una discussió amb un altre home i l’auxiliar va anar a solucionar el conflicte. Llavors el condemnat va començar a cridar-li, amb crits racistes, i va acabar agredint-lo. També el va amenaçar de mort amb una navalla. El jutge considera que els fets són constitutius d’un delicte relatiu als drets fonamentals i les llibertats i un delicte lleu de lesions.

S’ha acordat concedir al condemnat la suspensió de la pena de presó per un període de dos anys, condicionada a que no torni a ser condemnat durant aquest període per la comissió d’un delicte i a que faci efectiva una multa de 360 en concepte de responsabilitat civil. El condemnat també accepta seguir un programa educatiu sobre acceptació de la diversitat i la igualtat de tracte.

Publicitat

D’altra banda, se li ha concedit el fraccionament en el pagament de les multes interposades -300 per les costes del procediment i 360 en concepte de responsabilitat civil-, de tal manera que haurà d ‘abonar 50 euros mensuals .

El jutjat també el condemna a la inhabilitació especial per a la professió i ofici educatius, en l’àmbit docent, esportiu i de temps lliure durant quatre anys i sis mesos, així com a la prohibició d’aproximació a una distància inferior dels 1.000 metres de la víctima. Tampoc es podrà comunicar amb ell durant cinc anys i sis mesos.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió