Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

Un grup de lladres provoca una avaria al cotxe de la víctima per fer-lo aturar i facilitar el robatori

ACN Mollet del Vallès – Els Mossos d’Esquadra han detingut l’integrant d’un grup de lladres que haurien provocat una avaria al cotxe de la víctima per tal que s’aturés i […]

Agències 23/12/2022

ACN Mollet del Vallès – Els Mossos d’Esquadra han detingut l’integrant d’un grup de lladres que haurien provocat una avaria al cotxe de la víctima per tal que s’aturés i poder-li robar amb més facilitat. Els fets van tenir lloc dimecres a la C-33 a Mollet del Vallès i els lladres es van emportar una bossa de la víctima on hi duia objectes personals i 15.000 euros en efectiu que acabava de treure del banc. El detingut és un home de 27 anys i està acusat de conducció temerària, robatori amb violència, conduir sense carnet i resistència i desobediència a agents de l’autoritat. Es preveu que el detingut, amb antecedents, passi aquest divendres a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona.

La primera alerta del robatori que va cometre aquest grup de lladres a l’autopista C-33 va ser un agents dels Mossos d’Esquadra que estava fora de servei. L’agent va veure un home entrant per la finestra a un cotxe aturat al voral i que després va fugir en un altre vehicle que l’esperava.

El mosso fora de servei va seguir el cotxe dels lladres a l’espera que arribessin les patrulles. En arribar a Granollers, el copilot del cotxe dels lladres va baixar i el cotxe va seguir circulant en direcció a Barcelona. La persecució, a partir d’aquell moment, ja es feia amb patrulles dels Mossos d’Esquadra.

Els agents li van donar ordres clares d’aturar-se, però el conductor va fer cas omís i va circular temeràriament posant en risc la seguretat de la resta de conductors. Finalment, el vehicle es va aturar en un semàfor i els agents van aprofitar per detenir el conductor.