Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Un corrent crític de Cs recull signatures per forçar una assemblea extraordinària

ACN Barcelona.-El corrent crític intern de Ciutadans (Cs) Renovadors ha iniciat una recollida de signatures per reclamar la convocatòria d’una assemblea extraordinària del partit “amb totes les garanties” que aporti […]

Avatar
Agències 22/04/2021

ACN Barcelona.-El corrent crític intern de Ciutadans (Cs) Renovadors ha iniciat una recollida de signatures per reclamar la convocatòria d’una assemblea extraordinària del partit “amb totes les garanties” que aporti un lideratge “inclusiu” i “integrador”. Sota el lema ‘Ciutadans no ha de desaparèixer’, lamenten que afiliats i càrrecs electes marxen “decebuts” de Cs per la “manca de participació i de democràcia interna”. “Tots hem vist com decisions importants i transcendents han estat preses per dos o tres persones. Ens porten a obtenir uns resultats electorals cada cop pitjors”, apunta al seu web el corrent intern. Per això, reclamen a la resta d’afiliats que siguin “actius” i aturin la “deriva” que pot portar Cs a desaparèixer.

De fet, el corrent crític ha anunciat aquest dijous que ha estrenat un web on, entre d’altres, es pot signar la petició d’assemblea extraordinària. Expliquen que els membres del partit poden escollir entre signar la petició o bé “continuar en silenci sense fer res”, esperant que els que prenen decisions “l’encertin” i que el projecte de Cs “no s’apagui”.”Si som molts podem canviar la deriva del partit que pot conduir-nos a la desaparició i tornar als èxits garantint així el projecte que representa el partit”, han apuntat. Reclamen una assembla que lideri un partit “renovat” i “transformat” amb una cultura on es pugui dir que “Ciutadans en som tots”.