Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Un conductor agressiu colpeja i mossega els dits d’uns policies a Tarragona

ACN Tarragona.-Un conductor agressiu increpa, colpeja i mossega els dits d’uns agents policials a Tarragona. Els fets van tenir lloc aquest divendres a la urbanització de la Móra. Un veí […]

Avatar
Agències 08/07/2019

ACN Tarragona.-Un conductor agressiu increpa, colpeja i mossega els dits d’uns agents policials a Tarragona. Els fets van tenir lloc aquest divendres a la urbanització de la Móra. Un veí va alertar la Guàrdia Urbana que un conductor havia estat a punt d’atropellar-lo en aparcar un cotxe esportiu sobre la vorera. En localitzar el vehicle, la patrulla va procedir a imposar la multa per la infracció. Aleshores va aparèixer el conductor i va exigir als agents que no el multessin. En fer-ne cas omís, l’home, de 32 anys, va començar a cridar-los i insultar-los. Acte seguit va arrencar el cotxe amb una de les portes obertes i va donar un cop a un dels agents. Posteriorment dues patrulles van localitzar-lo i, quan procediren detenir-lo, l’home, molt agressiu, va propinar un cop de puny a un agent i va mossegar els dits de la mà a un altre.

Segons l’atestat policial, els agents de la Guàrdia Urbana li van ordenar diverses vegades que desistís del seu comportament i que col·laborés. Però el conductor, que no va voler ensenyar el seu carnet, s’hi negava i mantenia l’actitud agressiva. Primer va començar a colpejar amb els talons un vehicle estacionat que hi havia darrere seu i després va acabar agredint els agents. La Guàrdia Urbana va detenir-lo per atemptat a agents de l’autoritat i danys lleus. Durant el trasllat del detingut a dependències hospitalàries per l’habitual informe mèdic, l’home va perdre el coneixement. Minuts després, el detingut va explicar als agents que patia crisis epilèptiques severes i sense control mèdic.