Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Un activista explica a ‘La Directa’ que la Policia Nacional el va intentar captar com a talp en la direcció de la CUP

ACN Barcelona.-Un activista ha explicat a ‘La Directa’ que la Policia Nacional el va intentar captar fa dos anys com a talp en la direcció de la CUP. Assegura que […]

Avatar
Agències 02/04/2019

ACN Barcelona.-Un activista ha explicat a ‘La Directa’ que la Policia Nacional el va intentar captar fa dos anys com a talp en la direcció de la CUP. Assegura que un comissari de la Brigada Provincial d’Informació de la Prefectura Superior de la Policia a Catalunya, amb número de placa 74.977 i que respon a les inicials I.M.A., el va convidar a dinar i li va oferir 700 euros perquè s’infiltrés en la cúpula de la CUP i li passés informació sobre l’organització del referèndum de l’1-O. Aquest policia l’havia detingut i interrogat anys enrere. A més d’aquests diners fixes, se li pagaria una quantitat extra si aconseguia alguna informació rellevant.

També li va oferir suport en les seves tasques laborals i familiars perquè quedés alliberat. Ell, que no és militant però simpatitza amb els anticapitalistes, va rebutjar la proposta.