Divendres, 2 de desembre de 2022 - Edició 1590
La República

Un 22,6% de la militància de Junts ha votat fins a les 12 hores a la consulta sobre la continuïtat al Govern

ACN Barcelona – Un 22,6% de la militància de Junts ha votat fins a les 12 hores a la consulta sobre la continuïtat al Govern, que ha començat aquest dijous, […]

Agències 06/10/2022

ACN Barcelona – Un 22,6% de la militància de Junts ha votat fins a les 12 hores a la consulta sobre la continuïtat al Govern, que ha començat aquest dijous, segons dades oficials del partit. Les bases de Junts poden participar de la votació fins les 17 hores de divendres. Aquest matí la formació ha assegurat que la consulta a la militància es desenvolupa “amb total normalitat”. El partit ha assegurat, en un breu comunicat, que els “problemes tècnics” han estat en la votació dels consellers nacionals i que ja han estat resolts. També afegeixen que hi ha hagut dos moments de “col·lapse” a les 00.00h i a les 8h com a conseqüència de “l’alta participació”.

Un total de 6.465 afilats poden respondre fins divendres a les 17h la pregunta: “Vols que Junts continuï formant part de l’actual Govern de la Generalitat de Catalunya?”. Hi ha tres opcions: sí, no o vot en blanc. El resultats de la votació pot fer trencar el Govern de coalició amb ERC.