Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1522
La República

UGT i CCOO denuncien a Inspecció de Treball “l’excés de temperatures” a una sucursal de Correus a Barcelona

ACN Barcelona – UGT i CCOO han interposat una denúncia a Inspecció de Treball comunicant la paralització de l’activitat laboral a la sucursal número 35 de Correus a Barcelona, al […]

Agències 03/08/2022

ACN Barcelona – UGT i CCOO han interposat una denúncia a Inspecció de Treball comunicant la paralització de l’activitat laboral a la sucursal número 35 de Correus a Barcelona, al carrer Calàbria. Els sindicats han pres la decisió pel risc d’estrès tèrmic davant l’exposició “a l’excés de temperatures” al centre, que, segons afirmen, oscil·len entre els 32 i 33 graus, amb uns índexs d’humitat d’entre el 60% i 70%. En un comunicat, han advertit que la plantilla del centre es troba treballant sota unes condicions que comporten “un greu risc per a la seva salut”, i han lamentat que Correus “ha decidit obviar totes les recomanacions en matèria de prevenció” davant l’onada de calor actual.

Un cop interposada la denúncia, Inspecció de Treball haurà de decidir si ratifica la paralització de l’activitat laboral amb la finalitat que Correus adopti mesures per “garantir la salut dels treballadors”.