Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

UGT i CCOO critiquen el Govern per subcontractar les oposicions a una empesa privada: “Externalitzar porta precarietat”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – UGT i CCOO han carregat contra el Govern aquest 1 de Maig per haver encarregat a una empresa privada la gestió dels exàmens d’oposicions d’aquest dissabte, que va acabar amb un desgavell organitzatiu. “Aquesta empresa, en comptes de cobrar, ha de pagar pel dany causat”, ha dit el secretari general de la UGT, Camil Ros, que ha exigit “solucions” per als afectats. “S’han de depurar les responsabilitats necessàries un cop es repari la situació”, ha afegit el secretari general de CCOO, Javier Pacheco. “Externalitzar porta precarietat”, ha precisat Ros, que ha lamentat que s’hagi atemptat contra els drets dels treballadors públics.

Pacheco ha demanat a la Generalitat que s’adoni que “la gestió privada dels serveis no és més eficient, com alguns volen plantejar”. “La gestió privada vol fer negoci”, ha remarcat, demanant a l’Executiu que acabi amb la “voluntat de seguir privatitzant” i corregeix “de manera urgent” els efectes “nocius” de la situació actual. 

Publicitat

Camil Ros ha recordat que “no és el primer cop” que hi ha un embolic per la gestió privada d’una activitat pública. “Ja va passar amb la gestió de la covid, amb Ferrovial, que ara vol pagar els impostos fora”, ha precisat. 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió