Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

UGT diu que l’atur demostra “les conseqüències devastadores” de la covid-19 un mercat laboral “precari i fràgil”

ACN Barcelona.-UGT de Catalunya ha assegurat aquest dijous que les dades d’atur mostren “les conseqüències devastadores de la pandèmia de la covid-19” en un mercat laboral que està condicionat per […]

Avatar
Agències 28/01/2021

ACN Barcelona.-UGT de Catalunya ha assegurat aquest dijous que les dades d’atur mostren “les conseqüències devastadores de la pandèmia de la covid-19” en un mercat laboral que està condicionat per la “precarietat i la fragilitat”. En un comunicat, el sindicat ha dit que la pandèmia està tenint un impacte “sense precedents”, i ha lamentat que “la primera opció de moltes empreses ha estat la d’acomiadar”. Segons la UGT, la dependència del model econòmic i productiu al turisme, un sector molt impactat per les restriccions, s’ha de canviar. El sindicat veu com una prioritat “controlar la pandèmia per garantir l’activitat i l’ocupació”, amb tots els recursos necessaris per “accelerar” el procés de vacunació.

El sindicat també ha insistit que cal “continuar mantenint l’escut social a persones, llars i empreses” amb més inversió pública i mesures immediates per atendre l’emergència social de moltes famílies.