Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

UGT denuncia “la precarietat” del sistema de salut i demana preservar la integritat dels seus professionals

ACN Barcelona – UGT denuncia “la precarietat” del sistema de salut català i demana preservar la integritat dels seus professionals. El sindicat s’ha reunit aquest dijous a la seu central […]

Agències 31/03/2022

ACN Barcelona – UGT denuncia “la precarietat” del sistema de salut català i demana preservar la integritat dels seus professionals. El sindicat s’ha reunit aquest dijous a la seu central per exposar la situació que viu el col·lectiu de professionals i ha carregat contra “la manca de sensibilitat” i “capacitat política” dels responsables dels diferents governs. També ha citat les diferents problemàtiques, com les retallades o la manca d’inversions en equipaments, personal i pressupostos, que “s’ha agreujat” per la crisi de la covid.

En aquesta trobada han participat el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, la secretària de política sindical i coordinadora de l’àrea externa, Núria Gilgado, la responsable de la UGT de Catalunya a l’Institut Català de la Salut, Anna López, i el vicesecretari general de la UGT Seveis Públics, José Luís Fernández.

El sindicat ha elaborat un informe on exposa la situació actual del sector i proposa una sèrie d’iniciatives per revertir la situació. A partir del mes d’abril recorrerà tots els territoris per oferir-ne els detalls.