Dijous, 30 de juny de 2022 - Edició 1435
La República

Ucraïna aconsegueix l’estatus de candidat a la Unió Europea

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest divendres de Sant Joan. ‘El País’: “España tendrá 7.800 millones más en fondos europeos”. I al costat, els negocis del germà d’Ayuso: […]

Agències 24/06/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest divendres de Sant Joan. ‘El País’: “España tendrá 7.800 millones más en fondos europeos”. I al costat, els negocis del germà d’Ayuso: “Un millón en beneficios por 500.000 euros en mascarillas”. ‘El Periódico’ afirma: “El fiasco andalús estimba el PSOE i dispara les opcions de Feijóo”. I a sota, un diable bufa foc a una foguera: “Revetlla amb desbandada”. ‘El Punt Avui’, a l’entorn del drama dels desnonaments: “6.000 famílies en risc”. A la fotografia central, el trànsit: “Cues descomunals camí de la revetlla”.

‘La Vanguardia’, en clau de política comunitària: “Els 27 atorguen a Ucraïna l’estatus de candidat a la Unió Europea”. La fotografia central és una postal d’una platja barcelonina amb la silueta de l’Hotel Vela al fons: “Tornen les multituds per Sant Joan”.

‘La Razón’, atenta als moviments de la dreta política espanyola: “Feijóo entierra la operación de Casado para fichar a cargos de Ciudadanos”. I en segon terme: “El fiscal exculpa a Ayuso y cierra la investigación por el contrato de su hermano”.

‘Ara’, amb dades sobre activitat econòmica: “El turisme torna a tenir xifres rècord a Barcelona”. A sota, fotografia central d’una munió de persones brindant asseguts en una taula al carrer: “Festa, calor i cues per la revetlla”.

‘ABC’ observa: “Un alto cargo del Gobierno lidera el boicot a la cumbre de la OTAN”. A sota, amb fotografia a cinc columnes, la presidenta de la Comunitat de Madrid: “Carpetazo al caso de las mascarillas del hermano de Ayuso”.

I ‘El Mundo’, que destaca: “Sánchez asalta la estratègica Indra gracias al presidente del grupo Prisa”. I a sota: “El Gobierno lanza un cambio legal para lograr la mayoría progresista en el TC”.