Dilluns, 3 d'octubre de 2022 - Edició 1530
La República

Uber espera “guanyar-se la confiança” dels taxistes a Barcelona i confia evitar “grans mobilitzacions” a la ciutat

ACN Barcelona.-Uber espera “guanyar-se la confiança” dels taxistes a Barcelona i confia evitar “grans mobilitzacions” a la ciutat en contra de la seva arribada a la capital catalana. Segons el […]

Agències 16/03/2021

ACN Barcelona.-Uber espera “guanyar-se la confiança” dels taxistes a Barcelona i confia evitar “grans mobilitzacions” a la ciutat en contra de la seva arribada a la capital catalana. Segons el portaveu d’Uber a l’Estat, Yuri Fernández, les reunions que l’empresa ha mantingut amb l’administració i les diferents associacions durant els últims mesos han estat “molt positives” i subratlla la importància de “caminar junts” per revolucionar la mobilitat. Per Fernández, el cotxe privat és “el principal enemic” de la ciutat i assegura que Uber treballarà perquè els barcelonins “puguin deixar el cotxe a casa”. En aquest sentit, el portaveu de l’empresa ha avançat, que en els pròxims mesos, Uber afegirà nous serveis de mobilitat a la seva plataforma.

“Uber és una plataforma de mobilitat que en altres ciutats integra el transport públic, serveis de bicicletes i serveis de patinets elèctrics; a Barcelona comencem amb una proposta molt innovadora, i segur que en els pròxims mesos hi haurà novetats”, ha comentat Fernández.Més enllà d’aquestes declaracions, la companyia afirma estar “molt contenta” de tornar a Barcelona després de dos anys d’inactivitat. Segons Fernández, la nova proposta d’Uber –que actuarà com un intermediari entre taxistes i usuaris- també inclou una forta inversió per generar més demanda al sector i fomentar l’electrificació de la flota de taxis.Segons dades facilitades per la companyia, més de 350 taxistes de Barcelona ja s’han apuntat a la plataforma, tot i que confien que la xifra es dispari en els pròxims dies. En aquest sentit, Fernández ha volgut recordar que a Madrid, on Uber fa més d’un any que opera sota el mateix sistema, més de 2.000 taxistes ja s’han registrat a la plataforma.