Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

TV3 i El Terrat adapten el format belga ‘Taboo’ per a la televisió catalana

ACN Barcelona.-TV3 i la productora d’Andreu Buenafuente, El Terrat, adaptaran el format belga ‘Taboo’ per a la televisió catalana. L’espai, que presentarà l’actor David Verdaguer, intentarà trencar tabús a l’entorn […]

Avatar
Agències 19/09/2019

ACN Barcelona.-TV3 i la productora d’Andreu Buenafuente, El Terrat, adaptaran el format belga ‘Taboo’ per a la televisió catalana. L’espai, que presentarà l’actor David Verdaguer, intentarà trencar tabús a l’entorn de persones “de les quals se suposa que no hem de riure” i que, d’altra banda, “no acostumen a rebre gaire atenció als grans programes d’entreteniment”, com ara els discapacitats físics, els invidents o els malalts terminals. A cada entrega, el presentador convidarà quatre persones amb una mateixa vulnerabilitat a una casa de vacances per conviure-hi durant una setmana, en què hi haurà temps per fer diverses activitats però també per conèixer-les a fons. Després, en un teatre i amb els quatre protagonistes entre el públic, interpretarà un monòleg còmic sobre tot el que ha viscut i après.

‘Taboo’ és un format original belga emès a la televisió pública (Eén) i distribuït per Lineup Industries que s’ha convertit en l’estrena d’entreteniment més exitosa de la història del cana, segons indiquen els responsables de la que serà l’edició catalana de l’espai.A Bèlgica ha renovat per una segona temporada i s’ha adaptat a Austràlia, Suïssa i el Canadà. Altres territoris ja en preparen la seva versió, com és el cas de Catalunya. En aquest últim cas, el programa es rodarà al llarg d’aquesta tardor i hivern i constarà de nou programes que es podran veure el 2020.