Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

TV3 estrenarà una reforma parcial dels platós del TN el setembre del 2023

ACN Sant Joan Despí – TV3 estrenarà una reforma parcial dels platós dels TN el setembre del 2023 com a pas previ a una reforma tècnica global que situa en […]

Agències 08/12/2022

ACN Sant Joan Despí – TV3 estrenarà una reforma parcial dels platós dels TN el setembre del 2023 com a pas previ a una reforma tècnica global que situa en el 2025. Així ho ha avançat el director de TV3, Sigfrid Gras, en una entrevista amb l’ACN. Gras reconeix que actualment els espais dels telenotícies estan una “mica antiquats” i tenen el replantejament “sobre la taula”. Amb tot, descarta canvis en les cares dels presentadors, que considera que “funcionen”. Una altra de les assignatures pendents de la televisió pública és la reordenació de canals, que decidiran els “pròxims mesos”. “El que tenim ara, amb el Súper 3 i el 33 junts, no crec que tingui un sentit massa gran”, avança.

Per Gras, TV3 ha d’oferir el canal infantil 24 hores, una fet que ja es garanteix digitalment i a través de Movistar+. La translació d’això a l’antena, però, encara està pendent de tancar-se, ja que caldrà redefinir també què passa amb el canal cultural i l’Esport 3. El director avança que mantenir unida l’oferta infantil i cultural -com passa en actualment- “no té massa sentit”.

Malgrat això, garanteix que els esports continuaran sent “importants” en la graella de la televisió pública, malgrat que cada vegada els és més difícil oferir partits “d’elit”. Obre la porta, però, que els esports catalans que si no fan a nivell públic ningú emetria puguin “tenir cabuda en el vertical de l’OTT”, en paral·lel al que s’emeti per la graella.  

També avança que el 324 és un model “a replantejar” en un futur amb “diverses opcions” sobre la taula. “No ara, però d’aquí uns quants anys caldrà pensar-hi”, reconeix. Tot i això, no estudien grans canvis perquè en celebren la implantació que té: “entres a qualsevol bar de Catalunya i tenen posat el 324”.