Dissabte, 3 de desembre de 2022 - Edició 1591
La República

Turull no farà públic què votarà a la consulta per la “neutralitat” que reclama la Sindicatura Electoral

ACN Barcelona – El secretari general de Junts, Jordi Turull, no farà finalment públic el seu posicionament sobre si el partit ha de marxar del Govern o quedar-s’hi. “La neutralitat […]

Agències 05/10/2022

ACN Barcelona – El secretari general de Junts, Jordi Turull, no farà finalment públic el seu posicionament sobre si el partit ha de marxar del Govern o quedar-s’hi. “La neutralitat reclamada per la Sindicatura Electoral la poso al servei de la cohesió i l’enfortiment d’aquest gran projecte col·lectiu que és Junts”, ha afirmat a través del seu compte de Twitter. Segons ha dit, volia esperar la sessió de control al ple del Parlament per explicar la seva posició definitiva però no ho farà atesa la petició de la Sindicatura Electoral i tenint en compte que és el secretari general del partit. Turull ha afegit que tothom, amb independència del seu posicionament, li ha deixat clar “el compromís de continuar fent créixer Junts”.

“És la nostra fortalesa i la nostra raó de ser. Gent de diferents procedències i opinions, amb debat intern, units per l’1-O. Són les virtuts que ens van fer arribar més lluny que mai com a país i les que faran que aconseguim la independència. Units, determinats i sense pors”, afegeix Turull a la piulada. Aquest dilluns, en roda de premsa, Turull va assegurar que no es posaria de perfil i explicaria als militants la seva posició en una qüestió tan transcendent. 

En canvi, la presidenta de Junts, Laura Borràs, sí que ha fet explícitament públic el seu posicionament a favor de marxar del Govern. I ha defensat “el camí del mandat de l’1-O”.