Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Turull critica la política de “primer disparar i després apuntar” que assegura que s’ha fet amb la gestió de la sequera

|

- Publicitat -

ACN Cervera – El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha criticat aquest dissabte des de Cervera que el Govern hagi aplicat una política de “primer disparar i després apuntar” en el cas de la gestió de la sequera. “Primer has d’escoltar i, després, a partir d’escoltar, entens, i si entens, actues”, ha reblat. En l’acte de presentació dels candidats de la formació a la vegueria de Lleida s’ha qüestionat que primer es tirés endavant el decret i després es reunís la taula de partits i entitats. En aquest sentit, la presidenta de Junts, Laura Borràs, ha destacat que s’hagi “obligat” al Govern a seure amb ells per parlar d’un “pla de xoc” que inclou mesures que s’han fet “escoltant al sector” i que es discutirà la setmana que ve com a projecte de llei.

Turull ha volgut defensar la política davant dels alcaldables de Junts per a les eleccions municipals del 28-M tot i reconèixer que “no està en el seu millor moment”. “Som un instrument, no som una finalitat. No prenem les decisions en funció de com quedarà el partit”, ha dit el secretari general de Junts que ha afegit: “Farem residències per la gent gran si hi ha necessitat, no si et voten o no et voten”.

Publicitat

Borràs veu la política “un esport de risc”

Per la seva banda, Borràs Junts ha dit dedicar-se a la política avui en dia “és un esport de risc i fer-ho per Junts encara més”. També ha indicat que són un partit de “país” que té la independència com a objectiu i en un sentit “molt pragmàtic”. També ha posat en valor el nombre de candidatures presentades arreu del territori tot i ser una formació “jove”.

Finalment, el secretari general de Junts ha acabat el seu discurs dient que votar Junts “és la pitjor notícia pels il·lusos enterradors del procés de la independència”. A més, ha afegit que també serveix per lluitar contra els que “fan que a l’estat espanyol la política la manin les togues”. “Nosaltres no tenim ni volem tenir togues per fer política, nosaltres no tenim ni volem tenir clavegueres ni policies patriòtiques. Nosaltres volem tenir urnes i la força de la gent”, ha conclòs.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió