Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Turisme demana un tracte “equitatiu” per a Catalunya en l’obertura de corredors aeris segurs

ACN Barcelona.-El director general de Turisme del Departament d’Empresa i Coneixement, Octavi Bono, ha demanat un tracte “equitatiu” per a Catalunya en l’obertura de corredors aeris segurs, com s’ha fet […]

Agències 11/11/2020

ACN Barcelona.-El director general de Turisme del Departament d’Empresa i Coneixement, Octavi Bono, ha demanat un tracte “equitatiu” per a Catalunya en l’obertura de corredors aeris segurs, com s’ha fet amb les Illes Balears i Canàries. “Catalunya no pot quedar al marge d’aquests corredors, sent la destinació líder en turisme internacional de l’Estat. Per això volem tenir clars quins són els aspectes tècnics que es requereixen per establir aquests corredors en unes condicions segures”, ha manifestat Bono a la reunió amb el Secretari d’Estat de Turisme del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, Fernando Valdés.

A la trobada, també han acordat posar en marxa equips de treball perquè es pugui reobrir la connectivitat quan els indicadors de la situació epidemiològica de Catalunya i l’evolució del virus als mercats emissors ho permetin. “Establir corredors aeris segurs ens ajudarà a la reactivació de l’activitat turística i és una reclamació compartida amb el sector”, ha assegurat Bono. El director general de Turisme ha recordat que, a l’estiu, el teixit empresarial turístic va demostrar el “rigor” del sector en l’aplicació dels protocols de seguretat, que van ser “encertats” i van donar resultats.