Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Turisme de Lleida prepara una guia turística de la ciutat adaptada a les persones sordes

ACN Lleida.-Turisme de Lleida treballa en una guia turística de la ciutat adaptada i pensada per a les persones sordes, amb la col·laboració del Cercle d’Artistes Sords Units. La guia, […]

Avatar
Agències 09/12/2020

ACN Lleida.-Turisme de Lleida treballa en una guia turística de la ciutat adaptada i pensada per a les persones sordes, amb la col·laboració del Cercle d’Artistes Sords Units. La guia, de format breu, estarà escrita en català i incorporarà entrades en vídeo i codis QR a través dels quals es podrà seguir la mateixa explicació escrita en la llengua dels signes. D’aquesta manera, es podrà fer un recorregut pels principals llocs d’interès històric i cultural de Lleida, de la mateixa manera com s’està fent actualment a Barcelona. Una de les particularitats d’aquesta guia, que portarà per títol ‘Lleida a les mans, en llengua de signes’, és que s’hi remarcaran els indrets de la ciutat que puguin estar lligats a la història de la comunitat sorda catalana.

Turisme de Lleida ja ha fet arribar la guia de Lleida al col·lectiu Cercle d’Artistes Sords Units, iniciant així el trajecte de preparació d’aquest innovador material de promoció turística de la ciutat.