Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Turisme de Lleida i el Patronat de Turisme de la Diputació tracen accions per a la reactivació econòmica post covid-19

ACN Lleida.-El tinent d’alcalde de la Paeria i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, i la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Rosa Pujol, han […]

Avatar
Agències 15/04/2020

ACN Lleida.-El tinent d’alcalde de la Paeria i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, i la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Rosa Pujol, han mantingut una reunió telemàtica per traçar estratègies i accions a desenvolupar quan es reverteixi la situació de confinament pel coronavirus. L’objectiu és que es pugui anar restablint l’activitat econòmica en general i la turística en particular. En aquest sentit, han coincidit en la necessitat de “garantir que tots els mecanismes de promoció i difusió de les institucions de turisme de Lleida i del territori funcionin de manera coordinada i efectiva per donar respostes al sector” i “assegurar que l’activitat turística retorni al nivell de protagonisme que li correspon”.

Els agents turístics de Lleida i comarques estan avaluant l’afectació econòmica d’aquesta crisi sanitària en el sector i subsectors com ara l’hoteleria i la restauració, entre altres. Les administracions estan determinant mesures per donar-los cobertura i aquesta setmana Departament d’Empresa i Coneixement ha publicat l’Ordre en què es detallen les bases reguladores i condicions per a la concessió de subvencions per a professionals i microempreses del sector turístic afectades per les conseqüències de la covid-19.