Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Turisme de Barcelona tanca el congrés de fires i congressos amb cinc possibles nous projectes per a la ciutat

ACN Barcelona.-El Barcelona Convention Bureau de Turisme de Barcelona ha tancat l’edició d’enguany del congrés de Fires i Congressos IBTM amb cinc possibles nous projectes per a la ciutat, segons […]

Avatar
Agències 17/12/2020

ACN Barcelona.-El Barcelona Convention Bureau de Turisme de Barcelona ha tancat l’edició d’enguany del congrés de Fires i Congressos IBTM amb cinc possibles nous projectes per a la ciutat, segons ha indicat aquest dijous en un comunicat. En total, Turisme de Barcelona ha fet 35 reunions, i ha notat un especial interès en fer fires i congressos a Barcelona de clients internacionals corporatius dels Estats Units i Llatinoamèrica. Durant tres dies, la fira de congressos més important del món s’ha celebrat a la capital catalana de forma virtual per primera vegada, amb trobades entre agències, associacions i planificadors d’esdeveniments amb l’objectiu de “recuperar els congressos a Barcelona una vegada es puguin tornar a celebrar de manera presencial”.

La fira IBTM se celebra a Barcelona des del 2004, i està previst que es torni a fer presencialment l’any que ve. L’esdeveniment està confirmat a la capital catalana fins almenys el 2022. Per al 2021, si la situació epidemiològica ho permet, es faran 30 grans congressos a Barcelona, com el Mobile World Congress, l’ISE, l’European Respiratory Society o el Seafood Expo Global.