Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Trias recrimina a Colau que no hagi fet habitatge i ara proposi el model d’Amsterdam: “Com és que no l’ha aplicat ja?”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El candidat per Barcelona Xavier Trias ha recriminat a l’alcaldessa Ada Colau que no hagi fet habitatge a la ciutat i ara plantegi el model d’Amsterdam. “Com és que no l’ha aplicat ja?”, s’ha preguntat l’endemà del debat electoral a TV3 en què la candidata dels comuns va proposar copiar el model d’Amsterdam per evitar l’especulació. Trias creu que Colau no pot “donar lliçons d’habitatge” ni plantejar el pla Amsterdam pocs dies de les eleccions. Preguntat per les dades sobre contaminació, Trias ha reconegut que s’han reduït els nivells de diòxid de nitrogen, com havia dit Colau al debat, però ha assegurat que les partícules en suspensió han augmentat i que són les que “provoquen més morts”.

“Colau sempre juga a la confusió”, ha insistit Trias, que ha qüestionat reiteradament les declaracions de l’alcaldessa sobre la contaminació. El candidat es veu “rejovenit” després de l’últim debat electoral i està convençut que guanyarà el 28-M. Així, encara “content” la recta final de la campanya.

Publicitat

Trias continua sense concretar amb quins partits pactaria després de les eleccions, però manté la mà estesa per negociar un cop es coneguin els resultats. “Estic obert a parlar amb tothom i continuaré amb voluntat de buscar acords”, ha dit Trias, tot descartant ja a Colau perquè tenen “models molt diferenciats”. “Amb altres no tenim aquestes diferències”, ha remarcat.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió