Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Trias espera que la Caserna de Bruc “deixi de tenir militars” i aculli un equipament universitari

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El candidat Xavier Trias espera que la Caserna de Bruc “deixi de tenir militars” i aculli un equipament universitari. “La meva il·lusió és veure que exin Castillo deixa de tenir militars i que hi tinguem una universitat”, ha dit per concloure un acte de campanya a Les Corts aquest dimarts al vespre. Pel que fa a polítiques socials, Trias ha acusat l’alcaldessa i candidata dels comuns, Ada Colau, de donar subvencions als “amics” i, per contra, ha apostat per “professionalitzar” i donar “seguretat jurídica” al tercer sector. “Donar subvencions (a entitats) segons si es porten bé, no funciona. Hem d’acabar amb això perquè el tercer sector és molt important”, ha reivindicat.

Trias defensa la creació d’activitat econòmica per “poder repartir la riquesa” i “lluitar contra la pobresa i les desigualtats socials”. “No volem ser una ciutat low cost que competeix per salaris baixos”, ha afirmat Trias, que aposta per fomentar la recerca i la innovació a la ciutat, així com potenciar el sector cultural.

Publicitat

En l’acte de campanya a la plaça de la Concòrdia, l’expresident del Port de Barcelona i número 5 de la llista Trias per Barcelona, Damià Calvet, ha destacat la conservació del patrimoni, la “qualitat de vida als barris”, la “promoció d’habitatge social i la rehabilitació” d’edificis com a prioritats per a Les Corts. També ha promès la cobertura del darrer tram de la ronda de Mig i l’obertura de l’espai Barça. “Farem unes corts que funcionin”, ha dit.

Per la seva banda, la número 11 de la llista de Trias, Francina Vila, ha lamentat el “mal estat dels espais verds” perquè “estan plens de rates”. “El repte més important per a les Corts és que sigui un lloc per viure per a totes les edats”, ha defensat davant d’un públic majoritàriament gran.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió