Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023

Trias diu que només pagarà els impostos a l’Agència Tributària de Catalunya com demana Junts “si és possible”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El candidat per Barcelona Xavier Trias ha avisat que només pagarà els impostos a l’Agència Tributària de Catalunya com demana Junts “si és possible”. El partit de Laura Borràs i Jordi Turull porta aquest compromís en el seu programa pel 28-M. També que els seus ajuntaments treballin per “fer efectiu l’1-O”. Trias comparteix aquest darrer punt, però no s’ha compromès amb el primer. “No em dedicaré tot el dia a comentar les posicions de Junts”, ha aclarit durant la roda de premsa a l’ACN quan li han demanat la seva opinió sobre l’Acord de Claredat que proposa el govern de Pere Aragonès. Preguntat per les crítiques de la consellera d’Igualtat, Tània Verge a Victòria Alsina, el candidat ha reivindicat el “valor” de la seva número 4.

“És un disbarat”, ha dit Trias aquest dilluns. Verge va criticar diumenge la “supèrbia colossal” de l’exconsellera d’Acció Exterior i ara candidata de la llista de Xavier Trias a l’alcaldia de Barcelona Victòria Alsina per haver dit que el feminisme majoritari és “un pèl dogmàtic” i està “vinculat a l’esquerra populista”. Verge li va retreure que vulgui “donar lliçons de feminisme al moviment” i va demanar que “qui no sàpiga aportar per accelerar la transformació feminista del país que s’aparti”.

Publicitat

Trias ha replicat a Verge que Alsina té “unes capacitats elevadíssimes” i que “l’autèntica política feminista és comptar aquesta gent que és espectacular”. “Ningú pot discutir el currículum de la senyora Victòria Alsina”, ha reblat.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió