Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Trias defensa destinar 200 MEUR anuals durant 20 o 30 anys per promoure construcció a Barcelona

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El candidat per Barcelona Xavier Trias defensa destinar 200 milions d’euros anuals durant 20 o 30 anys per promoure construcció a Barcelona. Aquesta és la recepta de Trias per abordar la falta d’habitatge assequible a la capital catalana. “O ens posem a construir habitatge o això no funcionarà”, ha alertat en una roda de premsa a la seu de la seva campanya. Tampoc creu que funcioni “en alguns aspectes” la nova llei d’habitatge que s’ha d’aprovar aquest dimecres al Senat. Trias ha demanat no “sacralitzar” aquesta normativa que permetrà limitar els preus dels lloguers perquè preveu que continuïn augmentant igualment.

Trias ha reclama que es tinguin en compte “les empreses d’habitatge” i “la societat civil” per impulsar la construcció a Barcelona. Tot i posar una xifra a la inversió que hauria de fer l’Ajuntament, el candidat no ha aclarit quants pisos nous s’haurien de construir a la ciutat per disminuir el preu dels lloguers i reduir les dificultats d’accés a l’habitatge.

Publicitat

D’altra banda, Trias ha assegurat que la despesa social serà una prioritat del seu govern municipal i s’ha compromès a augmentar aquesta partida. Tanmateix, no ha concretat en quin tant per cent s’incrementaria a l’espera de veure la situació actual a l’Ajuntament. A part de destinar més diners a polítiques socials, el candidat aposta per “innovar” en aquest àmbit per tal que els recursos “arribin a la gent més necessitada” i “serveixin per recuperar la gent” i “reintegrar-la” en la societat.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió