Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Tretze dotacions de Bombers treballen en un incendi de vegetació a la Selva del Camp

ACN La Selva del Camp.-Tretze dotacions de Bombers treballen en un incendi de vegetació declarat cap a les 9.33 hores a la Selva del Camp, segons han informat els Bombers. […]

Avatar
Agències 16/06/2021

ACN La Selva del Camp.-Tretze dotacions de Bombers treballen en un incendi de vegetació declarat cap a les 9.33 hores a la Selva del Camp, segons han informat els Bombers. Del total, nou dotacions són terrestres i quatre aèries –dos helicòpters bombarders i dos avions de vigilància i atac-. Els Bombers han informat que es tracta d’un foc empès per la marinada, a l’alçada del quilòmetre 15 de la carretera TV-7013. Se n’han detectat quatre focus, dos dels quals ja estan controlats. Els bombers concentren els seus esforços en encerclar el parell de focus que encara estan actius. Els Bombers han recordat que a causa de les altes temperatures i l’absència de pluges, el risc d’incendi és elevat a tot el territori.

El cos ha alertat que aquestes condicions poden comportar una revetlla de Sant Joan més complicada de l’habitual i han fet una crida a la prudència.