Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

Tret de sortida al congrés IOT amb 330 expositors i més de 250 experts sobre la digitalització a la indústria

ACN L’Hospitalet de Llobregat – La setena edició de l’IOT Solutions World Congress (IOTSWC) ha arrencat aquest dimarts amb 330 expositors i més de 250 experts sobre la digitalització a […]

Agències 31/01/2023

ACN L’Hospitalet de Llobregat – La setena edició de l’IOT Solutions World Congress (IOTSWC) ha arrencat aquest dimarts amb 330 expositors i més de 250 experts sobre la digitalització a la indústria. La fira torna a celebrar-se sota el paraigua de l’ISE, ocupa el pavelló 4 de Fira Gran Via i compta amb la participació de 34 empreses catalanes –agrupades a l’estand de Digital Catalonia- i d’empreses líders com ABB, Altair, Amazon Web Services, Deutsche Telekom, Device Authority, Entrust, Faircom, KNX o Nozomi Networks. Les companyies mostren a l’IOTSWC les novetats en productes, serveis i processos en tecnologia aplicada a la transformació de la indústria en l’àmbit de l’internet de les coses, la intel·ligència artificial, els bessons digitals i el blockchain.

Amb el lema ‘Tecnologies trencadores per a la transformació de la indústria’, l’IOTSWC s’articula al voltant de sis eixos temàtics: indústria IOT, intel·ligència artificial, bessons digitals, Edge Computing, Realitat Augmentada i 5G. Entre els ponents destacats del saló d’enguany hi ha el director executiu i científic en cap del Digital Twin Institute, Michael Grieves; el responsable adjunt d’Indústria 5.0 a la Comissió Europea, Sean O’Reagain,; el conseller delegat de l’associació KNX, Heinz Lux; la líder digital de l’empresa ABB, Mari Emilia Hapala; o la directora executiva de Relayr, Jessica Poliner.

D’altra banda, el saló mostra a la Testbed Area diversos projectes i innovacions que poden beneficiar l’activitat industrial com un cobot (robot col·laboratiu), un sistema per higienitzar dispensadors de begudes o un vehicle autònom de repartiment, entre altres prototips. La presència de dotze start-ups estatals i internacionals a l’Startup Pavilion i una nova edició dels IOT Solutions Awards completen l’oferta d’un certamen que se celebrarà novament amb el Barcelona Cybersecurity Congress (BCC). Organitzat per Fira de Barcelona i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, el BCC compta amb un programa de conferències i activitats, una zona expositiva, un espai per a start-ups i un ‘hacking village’.