Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Tres detinguts amb el maleter ple de productes robats a tres supermercats de Palafrugell

ACN Palafrugell.-Els Mossos d’Esquadra ha atrapat tres lladres amb el maleter ple de productes robats a tres supermercats de Palafrugell (Baix Empordà). Cap a les set de la tarda de […]

Avatar
Agències 04/04/2019

ACN Palafrugell.-Els Mossos d’Esquadra ha atrapat tres lladres amb el maleter ple de productes robats a tres supermercats de Palafrugell (Baix Empordà). Cap a les set de la tarda de dilluns, un agent fora de servei va alertar de la presència d’uns individus amb actitud sospitosa dins un cotxe aparcat a l’avinguda Espanya de la població. Una patrulla va anar fins al lloc i va veure un home i una dona amb actitud vigilant obrint el maleter del vehicle. Mentre la dona vigilava, l’home va començar a treure productes d’una motxilla i de sota la roba i els dipositava al cotxe.

Després es van intercanviar els papers, i mentre el sospitós vigilava, la dona anava traient objectes d’una bossa de mà i de sota la seva indumentària. Minuts més tard s’hi va apropar un altre que es va treure més objectes de sota de la roba. Un cop van haver buidat tot el que portaven a sobre, van pujar al turisme i van marxar del lloc, moment en què els agents els van interceptar. Al maleter van localitzar productes ocultats en diverses caixes i bosses de ràfia tancades amb cinta adhesiva. Les tres persones no van saber justificar, ni amb tiquets de compra ni amb albarans, la gran quantitat de productes alimentaris i d’higiene personal que transportaven. Per això, els van detenir per un delicte de furt.Les indagacions posteriors van servir per descobrir que tots els productes intervinguts, valorats en uns 800 euros, havien estat furtats en tres supermercats diferents de la població de Palafrugell. La detenció dels arrestats va quedar sense efecte a l’espera que el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà els citi a declarar. Els dos homes detinguts tenen 24 i 41 anys i la dona 22, són de nacionalitat romanesa i amb domicilis al Baix Llobregat.