Dimarts, 9 d'agost de 2022 - Edició 1475
La República

Tres detinguts a Pineda de Mar per manipular màquines escurabutxaques

ACN Pineda de Mar – Els Mossos d’Esquadra van detenir el 29 de juny tres homes per manipular la màquina escurabutxaques d’un bar de Pineda de Mar. Un dia abans, […]

Agències 06/07/2022

ACN Pineda de Mar – Els Mossos d’Esquadra van detenir el 29 de juny tres homes per manipular la màquina escurabutxaques d’un bar de Pineda de Mar. Un dia abans, els propietaris de l’establiment van denunciar que els arrestats, mentre simulaven que jugaven, van maniobrar els paràmetres de la màquina, que els va donar el premi més alt i va quedar inutilitzada en quedar-se sense efectiu. Quan l’endemà van tornar al bar per cobrar el premi, van ser detinguts amb la col·laboració de la policia local. A sobre duien més de 2.300 euros en efectiu i al cotxe els van comissar objectes utilitzats habitualment per manipular les màquines, com ara tornavisos, pega, pinces metàl·liques o rotllos de filferro, i una bossa amb 220 euros en monedes.

Arran d’aquestes detencions, els investigadors van relacionar el grup amb la maipulació de dues màquines escurabutxaques més.

Els arrestats van passar a disposició del jutjat de guàrdia d’arenys de Mar que va decretar llibertat amb càrrecs.