Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

Tres de cada deu vehicles previstos ja han tornat a l’àrea metropolitana de Barcelona del pont del Primer de Maig

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Un total de 87.700 vehicles han tornat a l’àrea metropolitana de Barcelona fins aquest dilluns a les 16 h de la tarda, en plena operació retorn del pont del Primer de Maig. La xifra representa un 32,5% del total de la mobilitat prevista fins a mitjanit pel Servei Català de Trànsit, és a dir, pràcticament tres de cada deu cotxes (s’espera que tornin al voltant de 270.000 vehicles). La pluja ha provocat que alguns conductors hagin avançat el retorn i això ha permès que l’operació tornada s’estigui desenvolupant de manera esgraonada, sense gaires complicacions. Fins a primera hora de la tarda les congestions s’han registrat a l’AP-7, la C-14 i la C-31. Per facilitar la mobilitat hi ha limitacions de trànsit pels camions.

En concret, a l’AP-7 registra 7 quilòmetres de retencions en sentit sud en el tram entre Sant Celoni i Fogars de la Selva, i 1,5 quilòmetres en sentit nord entre Santa Margarida i els Monjos i Castellví de la Marca. 

Publicitat

A la C-14 hi ha congestió en sentit nord a Alcover, a la demarcació de Tarragona. La C-31 també registra dificultats en sentit oest en el tram entre Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro, a Girona.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió