Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Tremp tanca els equipaments municipals set dies per l’augment de contagis de covid-19

ACN Tremp.-L’Ajuntament de Tremp ha comunicat el tancament d’equipaments municipals durant set dies davant l’augment de contagis de covid-19. En concret es tanca la biblioteca Maria Barbal, l’Espai Cultural La […]

Agències 15/03/2021

ACN Tremp.-L’Ajuntament de Tremp ha comunicat el tancament d’equipaments municipals durant set dies davant l’augment de contagis de covid-19. En concret es tanca la biblioteca Maria Barbal, l’Espai Cultural La Lira i les tres instal·lacions esportives (Pavelló del Juncar, pavelló del Casal i edifici El Club). El consistori atén, així, la petició de Salut, de prendre mesures preventives per fer front al rebrot de covid-19. Maria Pilar Cases, alcaldessa de Tremp, ha fet una crida a la responsabilitat ciutadana i ha demanat, inclosos els escolars, l’estricte compliment del confinament domiciliari. Es tem que l’augment de casos als Pallars puguin ocasionar que l’Hospital Comarcal arribi, aviat, al límit de la seva capacitat.

L’Ajuntament de la Pobla de Segur, al Pallars Jussà, ha recomanat, a través d’un BAN informatiu, a la població que intensifiqui les mesures de prevenció.