Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

Treball destina prop d’un milió d’euros a la Confederació de Cooperatives de Catalunya

ACN Barcelona.-El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha atorgat una subvenció de 976.290 euros a la Confederació de Cooperatives de Catalunya amb l’objectiu d’”enfortir el cooperativisme i l’economia […]

Agències 12/11/2020

ACN Barcelona.-El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha atorgat una subvenció de 976.290 euros a la Confederació de Cooperatives de Catalunya amb l’objectiu d'”enfortir el cooperativisme i l’economia social” i impulsar accions per pal·liar els efectes de la covid-19 en el teixit empresarial. En la signatura del conveni, que s’ha dut a terme aquest dijous, hi han participat el conseller del departament, Chakir el Homrani, i el president de la confederació, Guillem Llorens. A través d’un comunicat, la Generalitat ha assenyalat la importància de fomentar l’economia social com a alternativa per “impulsar el creixement econòmic just, equitatiu i sostenible” i ha apuntat que “cal enfortir la cooperació” per “assegurar el seu arrelament al país”.

La Confederació de Cooperatives de Catalunya suma 4.381 empreses cooperatives, amb 2,2 milions de socis (sumant consumidors, treballadors i productors) i genera 46.772 llocs de treball. Està integrada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, la Federació de Cooperatives de Consumidors i Usuaris de Catalunya, la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya, la Federació de Cooperatives d’Habitatges de Catalunya i la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.