Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Traslladen de centre els avis de la residència Bonavista d’Argetona en no poder substituir el personal en quarantena

ACN Barcelona.-Una vintena d’avis de la residència per a gent gran Bonavista d’Argentona han estat traslladats aquest dijous a un altre centre per poder seguir els protocols de confinament i […]

Avatar
Agències 08/10/2020

ACN Barcelona.-Una vintena d’avis de la residència per a gent gran Bonavista d’Argentona han estat traslladats aquest dijous a un altre centre per poder seguir els protocols de confinament i quarantena del personal de la residència i garantir la seguretat sanitària dels usuaris. En declaracions a l’ACN, l’alcaldessa del municipi, Gina Sabadell, ha explicat que el passat 25 de setembre es van detectar diversos positius entre els residents del centre i que en aquest temps “no hi ha hagut manera” de contractar nou personal per substituir els que havien de fer quarantena. “És un tema de falta de recursos humans per atendre correctament els avis”, puntualitza.

(S’actualitza amb dades facilitades pel Departament de Salut sobre el nombre de contagis)Segons Salut, el brot afecta a la totalitat dels residents i a 7 dels 15 treballadors. La resta, en ser contactes estrets han de fer aïllament. Per tot plegat, s’ha decidit traslladar la major part dels residents (15) a una residència propera. També hi ha tres usuaris hospitalitzats.En un comunicat, l’Ajuntament apunta que manté un contacte estret amb la direcció de la residència, alhora que vetlla perquè la comunicació amb les famílies sigui el més fluïda i transparent possible.