Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023
Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023

Trànsit multa 61 vehicles al nou tram de l’AP-7 entre Martorell i Gelida limitat a 100 km/h

|

- Publicitat -

ACN Martorell – El Servei Català de Trànsit (SCT) ha sancionat 61 vehicles en les primeres hores de funcionament del límit de velocitat de 100 km/h al tram de l’AP-7 entre Martorell i Gelida. “Ahir es van fer uns 2.300 controls dinàmics i estàtics a la zona, i es van multar 56 vehicles petits i 5 camions”, ha precisat el director de l’SCT, Ramon Lamiel, a Rac1. “Per tant, el 97% dels vehicles van respectar la velocitat i els camions també van acatar la mesura de circular a la dreta. Això vol dir que es va per bon camí”, ha celebrat Lamiel, que no rebutja que la reducció de velocitat a autopistes pugui arribar als 80 km/h en un futur. “No ho descartem si les mesures no funcionen i en casos d’alta densitat de vehicles”, ha assenyalat el director de l’SCT.

“La funció d’aquestes mesures és mitigar l’impacte que està patint l’AP-7 amb l’increment de mobilitat”, ha reconegut Lamiel. “I la mesura més novedosa és el límit de velocitat entre Martorell i Gelida. Hem triat aquest tram perquè és un dels més conflictius”, ha apuntat el director del Servei Català de Trànsit. La limitació a 100 km/h en aquest trajecte d’uns set quilòmetres a cavall entre l’Alt Penedès i el Baix Llobregat estarà en vigor els divendres a la tarda, dissabte al matí i diumenge a la tarda.

Publicitat

La mesura forma part del paquet d’accions per reduir la sinistralitat a la via, que es desplegarà entre el 2023 i 2025 amb una inversió de 14,3 MEUR. Entre altres mesures, es preveu utilitzar drons per controlar els punts més conflictius i instal·lar nous radars a l’autopista, on la mobilitat ha augmentat un 26% des de l’alliberament dels peatges.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió