Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023
Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023

Trànsit fa una crida a la prudència en la mobilitat a la zona de vacances i no només en els desplaçaments

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Ramon Lamiel, ha fet una crida a la prudència per no abaixar la guàrdia a l’hora de conduir un cop ja s’ha arribat al destí de vacances. Segons ha dit en declaracions a RAC1, és aquesta mobilitat la que els preocupa més de cara als accidents. Lamiel ha afirmat que en grans moviments de vehicles com els que s’esperen en aquests dies de Setmana Santa la mobilitat cap al destí o el retorn no és on sol haver-hi els accidents més importants. “Hem de ser més prudents a la mobilitat a la zona de vacances o d’estada”, ha dit. A banda, ha assenyalat que l’AP-7 és la via que més els preocupa i ha demanat programar “molt bé” la tornada, ja que l’anada és més esglaonada.

Per planificar el retorn, ha aconsellat estar pendents de la informació del trànsit que s’anirà actualitzant a les xarxes socials. Sobre l’AP-7, ha previst que pugui haver-hi algun tipus d’acumulació perquè és on hi ha més mobilitat, tant cap al nord com cap al sud. 

Publicitat

De fet, ha indicat que aquest dimecres ja es van veure congestions en aquesta via, per exemple al tram entre Martorell i Gelida, on la velocitat es limita a 100 km/h. Lamiel ha afirmat que aquest dijous es posarà en marxa el control en aquest tram i ha afirmat que és necessari que hi entri a aquesta velocitat i en surti “tot el magma del trànsit” per evitar al màxim les interaccions i les col·lisions. Segons ha dit, és una de les mesures en les quals confien perquè no hi hagi un excés de densitat. 

També ha recordat que segons les previsions de Trànsit uns 380.000 vehicles sortiran de l’àrea metropolitana entre aquest dijous i divendres i en tornaran uns 600.000 entre diumenge i dilluns. 

 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió