Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Trànsit dens a l’AP-7 a l’altura de Martorell cap a Barcelona durant les primeres hores de l’operació tornada

ACN Martorell / Castellví de Rosanes.-Les primeres hores de l’operació tornada d’aquest diumenge estan provocant situacions de trànsit dens a l’AP-7 a l’altura de Martorell. El volum de vehicles que […]

Avatar
Agències 12/09/2021

ACN Martorell / Castellví de Rosanes.-Les primeres hores de l’operació tornada d’aquest diumenge estan provocant situacions de trànsit dens a l’AP-7 a l’altura de Martorell. El volum de vehicles que circula en direcció Barcelona supera en escreix els que es dirigeixen en sentit Tarragona, si bé fins prop de les 18 h no hi ha hagut cap situació de retenció. A mode preventiu, el Servei Català del Trànsit (SCT) ha habilitat aquest diumenge a la tarda un carril addicional a l’autopista des de Vilafranca i fins a Martorell. La intenció és obrir-lo si el volum de trànsit fos tant elevat que hi hagués risc d’embussos. El SCT ha adoptat aquesta mesura després que el cap de setmana passat –el primer sense haver de pagar peatge a l’AP-7- es registressin cues quilomètriques.

Una altra de les mesures acordades per evitar grans retencions ha estat prohibir la circulació de camions de més de 7,5 tones des de les 17 h fins les 22 h.Trànsit preveu que aquest diumenge, coincidint amb la Diada, prop de 265.000 vehicles es mouran a l’entorn de la corona metropolitana de Barcelona entre les 12 h i les 24 h.