Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023
Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023

Transgourmet enllesteix la reforma del Gros Mercat de Girona que ha suposat una inversió de 2,2 MEUR

|

- Publicitat -

ACN Girona – Transgourmet Ibèrica, amb seu central a Vilamalla (Alt Empordà), ha enllestit la reforma del Gros Mercat de Girona, que ha suposat una inversió global de 2,2 milions d’euros (MEUR). Les obres, que s’han fet en dues fases, han permès potenciar tota la zona de producte fresc. La part de carnisseria, fruiteria, formatges i làctics ocupa ara gairebé una tercera part de tota la superfície de venda (que suma 3.123 metres quadrats). La segona fase de les obres, que ha completat la part que ja es va fer l’any 2020, s’ha centrat a adaptar l’entrada del Gros Mercat. Situat al polígon Mas Xirgu, l’establiment compta amb 35 treballadors i també té una benzinera Gm Oil.

La reforma del Gros Mercat de Girona, que forma part de la xarxa de ‘cash & carry’ de la companyia, han costat 2,2 MEUR. L’objectiu de les obres, precisa la companyia, ha estat “donar resposta a les noves necessitats dels professionals de l’hostaleria i el comerç”.

Publicitat

Precisament per això, els treballs han potenciat el mercat de frescos (que inclou carnisseria, xarcuteria, fruiteria, peixateria, formatges, làctics i congelats). Actualment, aquesta zona ocupa 903.37 metres quadrats dels 3.123,20 de superfície de venda que té el Gros Mercat. L’establiment també ha incorporat més referències de vins amb DO de la zona a la seva bodega i ha ampliat l’assortiment de producte sec.

Les obres s’han subdividit en dues fases. La primera, que es va centrar en l’interior, es va fer durant el 2020. I ara, els treballs s’han completat amb la renovació de tota la part d’entrada al Gros Mercat. “L’objectiu és fomentar els espais diàfans que permetin als clients una experiència de compra més còmoda i eficaç”, destaca Transgourmet.

Situat al polígon Mas Xirgu, el Gros Mercat de Girona ocupa una superfície total de 4.055 metres quadrats. Té 35 treballadors i, dins les instal·lacions, hi ha una benzinera Gm Oil i 117 places d’aparcament per als clients.

Transgourmet també ha aprofitat la reforma per impulsar l’eficiència energètica. Així, el Gros Mercat té plaques fotovoltaiques a la coberta, s’ha canviat la il·luminació per tecnologia led i s’han incorporat sistemes de refrigeració sense afectació al medi ambient.

<strong>24 Gros Mercat</strong>

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, el segon grup de distribució majorista d’Europa i que pertany al Grup Coop. L’empresa té sis plataformes de distribució repartides arreu de l’Estat. És referent al sector horeca amb Gm Cash-Gros Mercat, la seva marca de ‘cash & carry’ que suma 70 centres. També té una divisió de Food Service.

A Catalunya, Transgourmet té 24 Gros Mercat. D’aquests, sis són a comarques gironines; tretze, a Barcelona; quatre, a Tarragona, i un, a Lleida.

La companyia té més de 800 supermercats franquiciats sota les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i més de 2.000 clients independents.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió