Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Tortosa segueix millorant les voreres de Vora Parc, amb una inversió que superarà el milió d’euros

ACN Tortosa.-L’Ajuntament de Tortosa ha enllestit la remodelació de les voreres dels carrers Mossèn Manyà i Sebastià Juan Arbó i del passeig Moreira (308.000 euros), a la urbanització de Vora […]

Avatar
Agències 09/08/2021

ACN Tortosa.-L’Ajuntament de Tortosa ha enllestit la remodelació de les voreres dels carrers Mossèn Manyà i Sebastià Juan Arbó i del passeig Moreira (308.000 euros), a la urbanització de Vora Parc. És la segona actuació dels últims mesos per millorar les voreres del barri de Vora Parc, molt afectades per les arrels de l’arbrat, i que continuarà als carrers Joan Miró i Soriano Montagut. Les pròximes actuacions suposaran una inversió de mig milió d’euros, amb la qual cosa la xifra total invertida en les diferents actuacions fetes a Vora Parc assolirà el milió d’euros. El consistori també té previst renovar voreres i enllumenat LED al barri del Temple, a la ronda Docs fins a l’avinguda de la Generalitat, i al voltant de la plaça 1 d’Octubre, a Ferreries.

També està en fase de licitació la renovació de la vorera de l’avinguda Felip Pedrell, entre el carrer Costa de Capellans i la plaça del Paiolet, i està prevista la substitució del paviment del carrer del Vall, al centre històric, aquest estiu.