Divendres, 7 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Torrent tanca la ronda de contactes amb els agents socials amb trobades amb CCOO i Foment

ACN Barcelona.- El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ha tancat aquest divendres la ronda de contactes amb els agents socials des que va accedir fa pocs dies al càrrec […]

Agències 11/06/2021

ACN Barcelona.- El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ha tancat aquest divendres la ronda de contactes amb els agents socials des que va accedir fa pocs dies al càrrec i s’ha reunit amb el president de Foment, Josep Sánchez Llibre i el secretari general de CCOO, Javier Pacheco.. Per part del Govern, també hi ha assistit el secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos. Aquest dijous va ser el torn del president de Pimec, Antoni Cañete, i el del secretari general d’UGT, Camil Ros. Segons ha informat la conselleria, Torrent ha abordat els reptes per a la recuperació i transformació econòmica del país.

El titular d’Empresa i Treball, ha iniciat la ronda de contactes amb la voluntat de poder assolir els consensos necessaris en l’àmbit social i productiu que permetin la recuperació de la Catalunya post-pandèmia. En un comunicat, CCOO ha assegurat que ha aprofitat la reunió per demanar “decisió i prudència per definir les prioritats”, “sense promeses buides”. Pacheco ha puntualitzat “és importantíssim” definir un model de polítiques actives d’ocupació per pal·liar “l’atur desbordat” i alhora, renovar el Pacte Nacional per la Indústria, per recuperar “sobirania industrial”. De fet, el secretari d’Empresa ja va prometre a inicis de setmana que la conselleria reactivaria aquest acord marc per impulsar la indústria “en les properes setmanes”.