Diumenge, 26 de juny de 2022 - Edició 1431
La República

Torrent denuncia la falta de “regles de joc mínimament democràtiques” en la negociació per l’alcaldia de Barcelona

ACN Barcelona – El conseller d’Empresa, Roger Torrent, ha lamentat que les negociacions per a l’alcaldia de Barcelona “es van jugar amb part de les cartes marcades”, després de les […]

Agències 16/05/2022

ACN Barcelona – El conseller d’Empresa, Roger Torrent, ha lamentat que les negociacions per a l’alcaldia de Barcelona “es van jugar amb part de les cartes marcades”, després de les informacions sobre el presumpte espionatge del CNI. “Les regles del joc mínimament democràtiques i exigibles no es van produir”, ha valorat Torrent, en declaracions a RAC1. El conseller ha apuntat que aquests comicis eren “estratègics” pel país, ja que haurien pogut convertir el republicà Ernest Maragall en el primer alcalde independentista de la capital catalana. “Per això s’escoltava Maragall”, ha afegit Torrent, que ha qualificat les informacions “d’escàndol democràtic”. Ha demanat investigació, que s’assumeixin responsabilitats i garanties que no es repeteix.

Per a Torrent, cal aclarir què ha passat, qui hi ha darrere de l’espionatge i quines institucions hi ha implicades, per després demanar les responsabilitats que pertoquin. “La prova del cotó no és tant que es produeixi l’espionatge, que també, sinó com es reacciona davant aquesta situació”, ha considerat.