Dijous, 23 de març de 2023 - Edició 1701
La República

Torrent confia que la mesa extregui “conclusions solides i determinants” pel futur de les plantes de Nissan

ACN Cervera.-El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, confia que la mesa de reindustrialització extregui aquest divendres “conclusions sòlides i determinants” pel futur de les plantes de Nissan. En una […]

Agències 17/12/2021

ACN Cervera.-El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, confia que la mesa de reindustrialització extregui aquest divendres “conclusions sòlides i determinants” pel futur de les plantes de Nissan. En una atenció als mitjans, el conseller ha dit que l’Executiu està a “l’espera” de com evoluciona la reunió de la comissió d’aquest divendres després de la negativa del gegant xinès de l’automoció, Great Wall Motors, però s’ha mostrat “convençut” que s’aconseguirà la millor alternativa possible per la plantilla. Torrent ha admès que la cerca d’un substituït pel fabricant japonès “no està sent fàcil” però ha dit que està segur que seran capaços de “trobar el millor encaix” per als prop de 1.400 treballadors que s’han de reindustrialitzar.

Segons ha dit el conseller, el Govern treballa perquè els inversors que ocupin els terrenys que Nissan deixa buits assegurin que es mantenen el màxim nombre de llocs de treball possible, hi ha continuïtat industrial i d’activitat amb valor afegit pel teixit econòmic català. Torrent ha volgut enviar un missatge de força als treballadors, que ahir van muntar l’últim cotxe després de 40 anys d’història. “No està sent un procés senzill però amb la col·laboració de totes les parts, des de sindicats, a administracions passant per empreses i els projectes sobre la taula, estic convençut que trobarem el millor encaix”, ha dit.