Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

Torrent celebra l’adjudicació dels terrenys de Nissan a la Zona Franca: “No ha estat fàcil”

ACN Barcelona – El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, celebra l’adjudicació de l’antic terreny de Nissan a la Zona Franca a la candidatura de Goodman i el hub de […]

Agències 23/02/2023

ACN Barcelona – El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, celebra l’adjudicació de l’antic terreny de Nissan a la Zona Franca a la candidatura de Goodman i el hub de descarbonització després de més de dos anys de recerca. Torrent ha lloat la “responsabilitat dels treballadors que han acompanyat el procés” en tot moment i ha assegurat que s’ha aconseguit garantir la continuïtat del teixit industrial en el sector de l’automoció i la recol·locació dels 1.300 llocs de treball perduts fa dos anys. “No ha estat fàcil i cal caminar unes passes definitives a finals de mes”, ha remarcat el titular d’Empresa i Treball en una atenció als mitjans l’endemà de la resolució del concurs públic.

Després de l’adjudicació formal del concurs a l’operador logístic Goodman, ara cal firmar els acords de cessió d’actius entre la multinacional japonesa i el que serà el seu substitut, el hub de descarbonització .

També caldrà consensuar com es farà la contractació dels empleats, que ara estan a l’atur. “El procés garantirà la continuïtat industrial, els llocs de treball i un pol més d’activitat al voltant d’un sector que és clau per l’economia del país. És una peça clau”, ha afegit Torrent.