Dilluns, 18 de gener de 2021 - Edició 907
La República

Torra obre una pàgina web per comunicar-se amb la ciutadania

ACN Barcelona.-L’Oficina del 131è president de la Generalitat, Quim Torra, ha obert una pàgina web per comunicar-se amb la ciutadania sobre la seva activitat. El domini www.presidenttorra.cat, que s’ha posat […]

Avatar
Agències 12/01/2021

ACN Barcelona.-L’Oficina del 131è president de la Generalitat, Quim Torra, ha obert una pàgina web per comunicar-se amb la ciutadania sobre la seva activitat. El domini www.presidenttorra.cat, que s’ha posat en marxa aquest dimarts a les 12h, recull informació de la seva trajectòria, de la “feina feta” durant el seu mandat, la seva acció i el seu pensament. Entre els diversos apartats hi ha el ‘bloc d’idees’ que, en paraules de Torra, vol esdevenir “un punt de trobada, un espai de reflexió i una proposta activa permanent, per reunir-hi persones, idees, propostes, activitats, coneixements, pensaments, iniciatives i tot allò que considerem que pot ser una aportació de valor per avançar en el camí de la independència i la República Catalana”.

La pàgina web també inclou la biografia de Torra, un recull d’imatges de l’expresident, l’espai ‘En marxa’ que informa de la seva activitat, i informació dels llibres que ha escrit, entre d’altres. Sota el nom de ‘Pessics’, ofereix un recull de “frases motivacionals” d’alguns dels principals referents intel·lectuals, amb l’objectiu que el web també sigui una “eina de formació i d’informació de referència per a tothom”.La web s’anirà actualitzant periòdicament i s’hi podrà fer seguiment de les activitats que es retransmetin en directe per internet.

Relacionats