Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Torra inciia el discurs al ple sobre la covid-19 amb un minut de silenci per la memòria de les víctimes

ACN Barcelona.-El president de la Generalitat, Quim Torra, ha iniciat el seu discurs sobre el ple de la covid-19 amb un minut de silenci per la memòria de les víctimes. […]

Avatar
Agències 01/07/2020

ACN Barcelona.-El president de la Generalitat, Quim Torra, ha iniciat el seu discurs sobre el ple de la covid-19 amb un minut de silenci per la memòria de les víctimes. Torra ha començat dient que no està “satisfet” davant del “drama humà” que suposa la crisi i la pèrdua de tantes vides. El president ha subratllat que cap governant pot “posar-se medalles” de la feina feta. Torra ha afegit que és un “orgull immens” formar part de la societat catalana i que tots els membres del Govern han fet un “gran esforç” durant la situació d’emergència. Al tercer minut de discurs, ha demanat als diputats presents a l’hemicicle -la majoria segueix el ple d’aquest dimecres a distància- que s’aixequin. Després ha fet una crida perquè les víctimes “no caiguin en l’oblit”.

Torra ha constatat que darrere les xifres de víctimes hi ha noms i cognoms, famílies sense fills o filles, i gent que ha perdut els pares i mares o amistats. “No hem de permetre que aquesta malaltia cruel ens esborri la memòria, que cap nom caigui en l’oblit”, ha sentenciat.