Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Torra expressa el condol pels més de 20.000 morts per covid i reclama que es prenguin “totes les mesures necessàries”

ACN Barcelona.-L’expresident de la Generalitat Quim Torra ha expressat el condol pels més de 20.000 morts a Catalunya des que va començar la pandèmia. En un comunicat, Torra reclama una […]

Avatar
Agències 11/02/2021

ACN Barcelona.-L’expresident de la Generalitat Quim Torra ha expressat el condol pels més de 20.000 morts a Catalunya des que va començar la pandèmia. En un comunicat, Torra reclama una “reflexió” a tothom sobre la importància de “prendre totes les mesures necessàries per evitar que aquestes xifres continuïn augmentant”. En aquest sentit, ha subratllat que hi ha d’haver una “feina d’equip i ben coordinada entre els partits del Govern, la resta de forces polítiques, les institucions i la societat en general” i actuar “amb molt sentit de país, solidaritat i responsabilitat”. “Per poder fer front a la pandèmia és més necessari que mai que Catalunya disposi de tots els recursos i tota la sobirania política”, ha afegit.

Quan aviat farà un any que es van iniciar les mesures de confinament per combatre la covid-19, Torra assegura que és conscient que la pandèmia està provocant “una de les crisis més greus de la història”. I, en aquest sentit, ha insistit en la importància de les mesures preventives que puguin promoure el Govern de la Generalitat per frenar i gestionar els efectes de la pandèmia.