Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Tornen les festes de la Mercè “de la normalitat absoluta” amb grans escenaris

ACN Barcelona – Barcelona recupera aquest setembre les festes de la Mercè amb tota la seva esplendor, després de dues edicions amb restriccions per la covid. El tinent d’alcaldia de […]

Agències 12/09/2022

ACN Barcelona – Barcelona recupera aquest setembre les festes de la Mercè amb tota la seva esplendor, després de dues edicions amb restriccions per la covid. El tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí, ha celebrat que tornen les festes de la Mercè “de la normalitat absoluta” amb grans escenaris, sense mascareta i sense necessitat de reserva prèvia, com es va fer l’any passat. L’edició d’enguany preveu dotze escenaris de música, set espais per a les arts de carrer i desenes de places i carrers que s’ompliran de cultura popular. El pregó de la cineasta Carla Simón i el tradicional Toc d’inici encetaran la festa major el divendres 23 i aquesta es clourà amb el Piromusical de l’avinguda Reina Maria Cristina dilluns 26.

Del programa destaca el retorn de les exhibicions castelleres els dies 24 i 25, així com una festa dedicada a Pau Riba. A més, després de dècades sense celebrar-se, enguany es recuperarà la Nit de la Vigília el dia 23 al vespre, amb els Gegants de la Ciutat, del Pi i de Santa Maria del Mar com a protagonistes.