Divendres, 4 de desembre de 2020 - Edició 862
La República

Tornen a ocupar la Casa Buenos Aires de Vallvidrera després d’una manifestació amb càrregues policials

ACN Barcelona.-El moviment ocupa de la Casa Buenos Aires de Vallvidrera, a Barcelona, ha tornat a entrar a l’edifici aquesta nit, després que els Mossos d’Esquadra l’hagin desallotjat al matí. […]

Avatar
Agències 28/10/2020

ACN Barcelona.-El moviment ocupa de la Casa Buenos Aires de Vallvidrera, a Barcelona, ha tornat a entrar a l’edifici aquesta nit, després que els Mossos d’Esquadra l’hagin desallotjat al matí. L’operatiu policial ha motivat una manifestació de rebuig aquest vespre, en el transcurs de la qual hi ha hagut càrregues de la policia. Enmig d’aquest escenari, un grup de manifestants ha aconseguit tornar a introduir-se a la casa, que el moviment ocupa des de fa un any. Cal recordar que el 15 d’octubre els Mossos ja van intentar desallotjar l’edifici, però aleshores no van reeixir per la forta presencia veïnal.

El desallotjament s’ha reactivat aquest matí i a l’exterior de la casa s’han viscut alguns moments de tensió que després s’han reproduït a la concentració de la nit.El regidor de Drets de Ciutadania de Barcelona, Marc Serra, ha criticat l’actuació i ha acusat JxCAT i ERC de “cinisme” per expressar aquest dimarts el seu suport a la Buenos Aires “i avui enviar antiavalots per desallotjar amb violència”.

Relacionats