Dissabte, 3 de desembre de 2022 - Edició 1591
La República

Torna a les llibreries el segell infantil l’Esparver amb el rellançament de Roald Dahl

ACN Barcelona – El segell de literatura infantil l’Esparver anuncia el seu retorn a les llibreries de la mà publicant sis títols de l’escriptor britànic Roald Dahl. Aquesta col·lecció nascuda […]

Agències 07/10/2022

ACN Barcelona – El segell de literatura infantil l’Esparver anuncia el seu retorn a les llibreries de la mà publicant sis títols de l’escriptor britànic Roald Dahl. Aquesta col·lecció nascuda als anys vuitanta dins La Magrana, torna ara de la mà d’Alfaguara Infantiles y Juveniles i Penguin Random House Grupo Editorial per continuar el seu gran llegat. El segell inaugura aquesta nova etapa revisant i publicant les obres ‘Charlie i el gran ascensor de vidre’, ‘Charlie i la fàbrica de xocolata’, ‘El fantàstic Senyor Guillot’, ‘El Gran Amic Gegant’, ‘Els Culdolla’ i ‘James i el préssec gegant’ de l’emblemàtic escriptor britànic. Segons un comunicat de Penguin Random House, aquests títols ja es poden trobar a les llibreries tant en català com en castellà.

L’Esparver va néixer per a cobrir “la narrativa juvenil en català”. I amb aquest objectiu en ment, va aconseguir apropar als lectors més joves novel·les focalitzades en temes de gran interès i rellevància social, com ‘El meu amic Friedrich’; obres d’autors catalans contemporanis, com Enric Larreula; o grans obres lúdiques i d’aventures d’autors estrangers destacats, com Roald Dahl.