Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

Torn de vacuna per als joves de 12 a 15 anys

ACN Barcelona.-L’obertura del torn de vacuna per als joves de 12 a 15 anys, la ‘ressaca’ de l’acord per a l’ampliació del Prat i l’adéu a la selecció dels germans […]

Avatar
Agències 04/08/2021

ACN Barcelona.-L’obertura del torn de vacuna per als joves de 12 a 15 anys, la ‘ressaca’ de l’acord per a l’ampliació del Prat i l’adéu a la selecció dels germans Gasol destaquen a gran part de les portades dels diaris d’aquest dimecres. El rotatiu ‘El Periódico’ recorda que “La vacuna se abre hoy a los jóvenes de 12 a 15 años” i dedica la fotografia de portada a Pau Gasol i un “¡Gracias!. “La BCN turística resiste bajo mínimos en un agosto marcado por la pandèmia” i “El Gobierno prevé que El Prat se amplíe en 2030 y con una tercera pista”, els altres dos titulars destacats de la primera pàgina. ‘El Punt Avui’ comenta el “Debat encès per l’ampliació del Prat”, assenyalant que “la indefinició sobre l’impacte al delta del Llobregat aixeca reticències”.

Fotografia de portada del rotatiu ‘El Punt Avui’ per a Simon Biles i la frase “Un bronze que és or” i també un titular destacat per a la “Vacunació per a joves de 12 a 15 anys”. Per la seva banda, el diari ‘La Vanguardia’ obre la primera pàgina amb “El Govern defensa el pacte del Prat perquè és clau per a l’economia”, amb un subtítol on parla que el president Aragonès “fa pinya i demana temps per treballar tècnicament el projecte d’ampliació i millorar la proposta inicial”. La foto és per als germans Gasol i el seu fi de cicle després de la derrota d’Espanya contra els Estats Units als Jocs Olímpics: “Els Gasol posen fi a una era màgica”. “Sánchez avala el compromís modernitzador de la Corona” i “Rècord d’afiliació a la Seguretat Social al juliol” són els dos altres titulars destacats. El diari ‘Ara’ es fa ressò de la “Crida a vacunar els adolescents de 12 a 15 anys”, amb subtítols de “Salut promou les vacunes als llocs d’estiueig per donar sortida a l’estoc i accelerar la campanya” i “El Govern demana dues setmanes més de toc de queda per a 176 municipis”. La fotografia de portada és per a la gimnasta nord-americana Simon Biles i el seu “Comiat amb bronze de Biles”. “Aragonès avisa que els traspassos no seran moneda de canvi”, un altre dels titulars que sobresurten.’El País’ obre la portada amb “España bate en julio su récord de empleos pese a la pandemia”, apuntant que “la Seguridad Social tiene ya 19,59 millones de cotizantes, la cifra más alta registrada nunca”. Fotografia en primera pàgina de la piragüista gallega Teresa Portela i la frase “Plata a la perseverancia”. “Imputado el jefe del banco que guardó los 65 millones del rey emérito”, un altre dels titulars que ressalten a la portada. El rotatiu ‘La Razón’ assenyala que “Sánchez alaba la renovación y transparencia de la Corona”, amb fotografia del president espanyol i el rei Felip VI saludant des del Palau de Marivent. “El paro desciende, pero está por encima de los 4,5 millones de desempleos reales” i “Aragonès avisa de que no renunciarán a la independencia a cambio de los traspasos”, dos dels altres titulars que sobresurten a la portada. El diari ‘ABC’ dedica tota la portada a ‘Gasol, la leyenda se baja en Tokio’, amb fotografia de gran format del jugador de Sant Boi agafant un rebot en el seu últim partit amb la selecció espanyola al Japó. A la pàgina 2, “Sánchez tolera los ataques a Juan Carlos I para no enfrentarse a Podemos” i “Aragonès no renuncia a la independencia y la amnistía pese a las inversiones”. Finalment, el rotatiu ‘El Mundo’ diu que “Sánchez calla ante el ataque de Podemos a la Monarquía desde dentro del Gobierno”, amb fotografia en petit de la trobada Sánchez-Felip VI a Marivent i fotografia més destacable del germà gran dels Gasol i “Adiós a una generación de leyenda”. També destaca el rebuig de col·legis de metges i residents amb la frase “Transferir el MIR a Cataluña destruye un pilar de la Sanidad”.